Despre noi

Autonik este o afacere privată de familie înființată în 1994 în Cluj-Napoca, fiind printre primele companii de distribuție a pieselor auto la nivel regional la acel moment. Așa a pornit la drum, cu viziunea de a face accesibile și disponibile pe piață componente auto.

Cu sediul principal în Cluj-Napoca și distribuție la nivel național și international, am reușit în timp să ne construim o experiență extinsă în distribuția și recondiționarea pieselor auto, divizie pe care am dezvoltat-o din punct de vedere tehnologic și a capabilităților interne pentru a putea susține calitatea și stocul disponibil. În prezent, dispunem de echipamente performante în recondiționarea turbosuflantelor, injectoarelor și motoarelor auto care ne garantează recondiționarea componentei în aceeași parametrii și durată de funcționare precum a unei componente originale.

În tot acest timp am menținut și am continuat să dezvoltăm servicii locale, precum un service-ul auto cu servicii integrate de reparație auto și divizia ITP, servicii pe care le-am considerat importante pentru comunitatea locală din Cluj-Napoca, unde noi activăm.